General

L’ACEB posa en marxa la campanya de compres de Nadal

Cartell de la Campanya de compres de Nadal de l'ACEB
Cartell de la Campanya de compres de Nadal de l’ACEB

Amb motiu de les pròximes festes de Nadal, l’Associació de Comerciants de Benissa en col·laboració amb la Regidoria d’Ocupació, Foment i Promoció Econòmica, mitjançant l’Afic i Creama, ha organitzat la Campanya de Nadal Benissa 2016 amb el lema “La il·lusió del Nadal arriba a Benissa”.

Segons ha explicat el vicepresident dels comerciants, Lucas Vicente, qui ha estat acompanyat pel batle, Juan Bautista Roselló, entraran en el sorteig les persones que compren en les empreses afiliades a l’associació per import igual o superior a 50 euros que es poden anar acumulant mitjançant diferents compres, fins el 3 de gener de 2017. Els tiquets d’aquestes compres es dipositaran en un sobre juntament amb les dades personals en unes urnes habilitades a aquest efecte en comerços del centre urbà i del polígon industrial.

El sorteig es farà el dilluns 4 de gener i es trauran 16 premiats, un d’ells guanyarà 1.000 euros, 5 persones obtindran 100 euros i les 10 restants, seran premiades amb 50 euros, imports que podran gastar en els comerços associats. Les compres hauran de fer-se els dies 4 i 5 de gener en les empreses associades a l’ACEB.

A més, durant les festes nadalenques, està previst que els carrers comercials tinguen una decoració especial i que l’encès de llums tinga lloc dilluns que ve, 5 de desembre.

Juan Bautista Roselló, batle de Benissa, ha remarcat l’esforç i dedicació que cada any demostra l’Associació de Comerciants i ha recordat que aquest tipus de campanyes són un al·licient més perquè la gent compre als comerços locals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?