General

Atraccions infantils per a facilitar les compres a Benissa

Atracció de fira (foto del flickr de Nottingham Trent University)
Atracció de fira (foto del flickr de Nottingham Trent University)

L’agència AFIC-CREAMA i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB) han desenvolupat una campanya especial per a potenciar les compres dels dies de Reis Mags en els comerços associats. Per a això s’han preparat una sèrie d’atraccions infantils al pàrquing de la Glorieta Dolors Piera.

Els xiquets i xiquetes podran gaudir d’una zona de jocs mentre els seus pares fan les compres. Hi haurà matalassets grans i els xiquets menors de 4 anys, a més, gaudiran d’un circuit de cotxes bojos. Per accedir a aquesta zona de diversió és necessari recollir els tiquets, totalment gratuïts, als establiments de l’ACEB. Les atraccions estaran el dimarts 3 i el dimecres 4 de gener, en horari de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00.

Aquesta proposta s’emmarca dins de la campanya “Viu a Benissa la il·lusió del Nadal” en la qual s’han repartit 3.000 euros distribuïts en dos premis de 500 euros, quatre de 200 euros i dotze de 100 euros. El sorteig es realitzarà el 2 de gener, a les 12.00 en directe per Ràdio Litoral i els premis es lliuraran el 3 de gener en el comerç que haja aconseguit el major import de compres. Els afortunats realitzaran les seues compres entre els dies 3 i 4 de gener. Aquesta campanya va començar el 10 de novembre i els clients havien de dipositar tiquets de 50 euros o més.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?