General

Benissa inaugura el Centre d’Interpretació amb la visita del president de la Generalitat Valenciana

Carlos Mazon a Benissa

Ja és una realitat, Benissa compta amb un Centre d’Interpretació – Museu al carrer Puríssima 41, situat a la històrica Sala del Consell, en ple centre històric. El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha volgut acompanyar el batle, Arturo Poquet, en aquesta inauguració i envoltat de nombroses personalitats. Podrem conéixer les pintures rupestres de l’Abric de Pins, fent un recorregut per l’època ibera, romana i morisca fins a l’arribada de l’aigua, un fet de gran rellevància per a la societat.

El president ha remarcat la necessitat de cuidar i invertir en recursos socials, històrics i de promoció per “la responsabilitat dels nostres avantpassats per a arribar fins ací”. Ho ha fet a les portes del Centre d’Interpretació, un fet que “prova que la multiculturitat de la Marina Alta ha existit des de sempre.”

El batle, Arturo Poquet, també ha estat acompanyat del president de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez, del batle de Teulada Moraira, Raül Llobell, del regidor d’Esports de Benissa, Adrian Cabrera, i d’altres personalitats i veïns, que no han volgut faltar a la cita.

Ha sigut moment d’aprofitar per a saludar els presents que s’han reunit a les portes del Centre d’Interpretació i, entre ells, s’ha pogut presenciar una afectuosa salutació del president al pare de Marina Renner, líder del Partit Socialista benisser.

La cita ha suscitat gran interés per part dels mitjans de comunicació, que han aprofitat per a preguntar sobre altres assumptes d’actualitat com la més que comentada amnistia que s’està contemplant per part d’alguns partits i amb la qual Mazón ha sigut categòric.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 28 d’octubre de 2023 a marinaalta.es


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?