General

Benissa inaugura aquest cap de setmana el “Centre d’art Taller d’Ivars”

Dissabte que ve dia 16 de desembre a les 19.30 tindrà lloc l’acte d’inauguració del “Centre d’Art Taller d’Ivars”, després d’una àrdua tasca de rehabilitació de l’antiga fàbrica de mobles Taller d’Ivars.

L’acte comptarà amb la presència de l’Il·lm. Sr. José Joaquín Ripoll Serrano, president de l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant. A continuació podrem gaudir del concert en honor a Santa Cecília, a càrrec de la Societat Lírica i Musical de Benissa, que estrenarà l’obra “Esguards, composició per a banda i soprano” composta per a l’ocasió pel seu director Javier Santacreu, que s’acomiadarà amb aquest concert de la direcció del col·lectiu per a dedicar-se plenament a la composició, després de 20 anys al capdavant del càrrec.

El projecte de rehabilitació ha sigut redactat per l’arquitecte local Pascual Giner i executat per l’empresa Construcciones Villegas S.L., comptant amb un pressupost de 1.141.957,92 euros, subvencionat en un 60% per la Diputació Provincial d’Alacant, dins del Pla Especial d’Infraestructures d’aquesta entitat. El Taller d’Ivars, situat entre l’Avinguda País Valencià i l’Avinguda L’Alcúdia, té una superfície de 3.000 metres quadrats i des d’aquest moment passarà a ser un centre cultural polivalent. L’antiga fàbrica de mobles, molt coneguda pel poble de Benissa, va ser considerada un clar exponent de l’arquitectura industrial de finals del segle XIX i principis del XX, d’ací l’interés per mantindre la seua essència històrica en la rehabilitació.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?