General

Benissa presenta els seus principals projectes al president de la Diputació

Carlos Mazón, Arturo Poquet i Jorge Ivars
Carlos Mazón, Arturo Poquet i Jorge Ivars

El Palau Provincial d’Alacant ha sigut el lloc triat per a acollir la primera trobada institucional entre l’Ajuntament de Benissa i la Diputació d’Alacant. El batle, Arturo Poquet, i el regidor delegat de Turisme, Recursos Humans i Noves Tecnologies, Jorge Ivars, es van reunir dijous passat amb el president de la institució provincial, Carlos Mazón, per a posar sobre la taula els projectes prioritaris del mandat. La trobada ha permès parlar sobre els reptes i desafiaments que Benissa té per davant per als pròxims quatre anys.

Les principals demandes abordades han sigut el canvi de la gespa del Camp de Futbol Municipal La Costa, les obres necessàries en la pista d’atletisme, els treballs d’adequació de l’auditori municipal i la fase final de la remodelació de l’edifici de les Antigues Escoles Velles on està prevista la ubicació del nou consistori municipal.

Després de la trobada, Poquet ha mostrat la seua satisfacció per “l’extraordinària diligència que ha mostrat Carlos Mazón durant tota la reunió”. Al que el batle ha volgut afegir: “Hi ha màxima sintonia amb la institució provincial i estem convençuts que els projectes tiraran endavant”. Aquest és el primer pas d’un llarg camí en les relacions institucionals del nou equip de govern en què l’objectiu fonamental és “col·locar a Benissa en el lloc que es mereix”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?