Política

Josep Crespo participarà en una trobada a Benissa per a explicar els seus projectes com a candidat autonòmic

Cartell de la trobada de Josep Crespo a Benissa
Cartell de la trobada de Josep Crespo

El regidor i portaveu de Compromís per Dénia, Josep Crespo, participarà el pròxim dissabte, 24 de gener, en una trobada a Benissa, en la qual explicarà quins són els seus projectes com a candidat a encapçalar la llista per Alacant a les primàries de Compromís.

Crespo es reunirà amb els militants i simpatitzants de Benissa per xarrar en una trobada organitzada pel col·lectiu benisser. La candidata Mireia Mollà també va participar en un acte de les mateixes característiques en aquesta localitat.

Josep Crespo és un dels cinc candidats que aspiren a encapçalar la llista per Alacant a les Corts en les primàries de Compromís, que finalitzaran el pròxim 31 de gener. Josep Nadal, regidor de Pego, és l’altre candidat de la comarca.

Per a Crespo, és molt important que la Marina estiga representada a les Corts i per això ha decidit pegar aquest pas tan important en la seua carrera política. “Enguany serà l’any decisiu i vull ser partícip d’aquest canvi tan important que portarà moltes coses bones per a la nostra comarca i per al nostre País Valencià”, ha explicat el candidat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?