General

Benissa estudiarà a proposta del CIBE un projecte per reactivar l’agricultura local

Logo del CIBE
Logo del CIBE

L’ajuntament, a proposta del CIBE, estudiarà una solució al constant abandó de les terres i camps de cultiu del terme municipal. Una situació que s’aprecia des de fa alguns anys i que posa en risc el paisatge de Benissa, entès com una dels principals senyals d’identitat del municipi. La idea dels independents, que va ser traslladada a ple, proposa crear una base de dades de propietaris de terrenys disposats a cedir-los gratuïtament i de manera temporal perquè siguen explotats per altres persones, així com promoure la creació dels anomenats horts urbans.

Amb aquesta iniciativa, segons el portaveu del CIBE, Álvaro Mendoza, no només s’impulsaria l’agricultura a molt baix cost, sinó que a més s’aportaria una eixida per les persones aturades del municipi.

Encara que el batle va qualificar la proposta d’interessant, la iniciativa va plantejar dubtes a debatre en comissió. De fet, va apuntar que seria necessari dictaminar mesures a prendre, ja que entren en el terreny legislatiu, deixant clar els drets i obligacions de les persones interessades a participar d’aquesta iniciativa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?