General

Benissa es manifesta contra la urbanització de Patmore amb el lema “La Llobella no es ven”

Capçalera de la manifestació
Capçalera de la manifestació

Entre 200 i 300 persones es van manifestar ahir de vesprada, a pesar del fred i el vent, perquè no es duga endavant la urbanització de Patmore, que pretén construir nou xalets de luxe i un hotel dalt del penya-segat situat entre la Llobella i Cala Pinets.

Lídia Santacreu, del Col·lectiu Les 9 Muses, va llegir el manifest abans d’iniciar-se la marxa i va recalcar la gran massificació urbanística que ja pateix el terme, amb una xarxa complicada de carrers i moltes cases sense connexió al clavegueram. Es va reclamar que s’ature la destrucció litoral amb un promotor immobiliari lligat al Partit Popular i que tot i que s’intente vendre el projecte com a responsable, sempre serà millor que la zona es conserve en el seu estat natural. Un projecte, va destacar, que només beneficiarà a una família noble anglesa i al promotor, sense que beneficie al poble de Benissa.

La manifestació va recórrer posteriorment els carrers del centre urbà amb el lema “La Llobella no es ven”, acte que va ser seguit tant a nivell autonòmic com estatal amb la cobertura informativa de La Sexta i À Punt.

L’acte va comptar amb presència de membres de Reiniciem Benissa i Compromís, així com de Gerard Fullana i Josep Nadal de la coalició valencianista. Va ser destacada l’absència del PSOE de Benissa, que fins ara no s’ha pronunciat sobre el projecte Patmore.

 

 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?