General

Aprovades les mocions del Bloc que demanaven la instal·lació de wifi a l’hospital comarcal i la reciprocitat entre TV3 i Canal 9

El Bloc de Benissa va presentar dues mocions en el ple d’ahir celebrat a l’Ajuntament de Benissa, que finalment van ser aprovades per unanimitat.

En la primera d’elles, aquesta formació política instava a Marina Salud, l’organització que presta el servei sanitari públic a la comarca de la Marina Alta, perquè implante un servei de connexió a Internet Wi-fi als hospitals de Dénia i La Pedrera totalment gratuït. El col·lectiu justifica la necessitat d’aquest servei tant per a pacients com per a acompanyants ja que l’ús d’Internet és una cosa corrent i bàsica en moltes llars de la nostra comarca.

La segona moció, tenia com a objectiu instar tant a la Generalitat Valenciana com al Govern Central per tal d’aconseguir la reciprocitat de les emissions de TV3 i de Canal 9, posant tots els mitjans tècnics necessaris i recolzant alhora la Iniciativa Legislativa Popular “Televisió sense fronteres” i organitzada per Acció Cultural del País Valencià.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?