General

Aprovada la participació de Benissa com a soci en un projecte europeu de diversitat i multiculturalitat

L'Ajuntament de Benissa
L’Ajuntament de Benissa

L’àrea de projectes europeus dirigida pel regidor Jorge Ivars ha rebut la notificació de la seua participació com a soci en el projecte New Diversity Chapter for Europe – European Network of Towns for DIVERSITY dins de l’eix “Europe for citizens”. La iniciativa, encapçalada pel Centre búlgar per a l’aprenentatge al llarg de la vida, compta amb quinze socis més entre els quals es troba el municipi de Benissa. El pressupost disponible per al desenvolupament de les activitats serà de 148.680 euros que serviran fonamentalment per a complir l’objectiu d’augmentar el sentit de propietat dels ciutadans europeus sobre l’enfocament d’avaluació del que fa la UE. El líder del projecte va anunciar recentment que està treballant en els tràmits administratius, i que espera convocar una reunió online amb tots els socis per a les pròximes setmanes. En aquesta reunió es tractaran temes com l’adaptació del projecte a la nova realitat de la pandèmia. En aquest sentit, s’espera que la primera trobada internacional física tinga lloc a la fi de primavera de 2021.

Jorge Ivars s’ha mostrat satisfet amb aquesta notícia, ja que és el reflex de la bona faena que està desenvolupant l’Ajuntament per a donar projecció a nivell europeu al municipi de Benissa.

Segons han informat des de l’àrea tècnica, dins d’aquest projecte es duran a terme cinc esdeveniments internacionals a gran escala, 16 accions locals per a la diversitat, així com activitats de comunicació, que combinades construiran la comprensió del paper dels diversos grups de ciutadans involucrats en la formulació de polítiques de la Unió i la diversitat de la societat europea.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?