General

“Anirem a sa casa perquè ens torne els 3.600 euros que ens deu per la subvenció”

A més de l’enfrontament entre el portaveu del PSOE i el batle, també va haver-hi discussió -extensa i acalorada per cert- entre el mateix Vicent Cabrera i el portaveu del PSI, Paco Montagut. En un primer moment, el socialista va recriminar al socialdemòcrata que “les seues acusacions han superat la crítica política” i li va retreure que “diguera que el PSOE havia presentat un PAI a la Llobella quan això és totalment fals”.

No obstant això, Cabrera va insistir que Montagut va cobrar la subvenció que li corresponia al PSOE quan va abandonar el partit i es va passar al PSI en 2003. La suma total és de 3.600 euros. Així, el portaveu del PSOE li va dir al del PSI “anirem a sa casa quan s’acabe el ple perquè ens torne la subvenció”.

Dimissió de Montagut

A més, Cabrera va demanar la dimissió de Montagut com a Regidor d’esports, “germà del PP”, i li va recordar que “encara hi ha goteres al Palau Sant Pere i he hagut de pagar de la meua butxaca l’equipatge dels xiquets que juguen a pilota”.

A aquestes crítiques, el portaveu del PSI va respondre que “la subvenció es va cobrar per part de quatre regidors” i va afegir que “i ja es van aportar els justificants corresponents dels diners rebuts”. Així mateix, Montagut li va retreure a Cabrera que “l’empresa que ha redactat molts PAI té el despatx al mateix lloc que el seu” preguntant-se si no “es farà ús d’informació privilegiada”. El socialista li va respondre que “aquest equip redactor fins i tot treballa per a l’ajuntament per encàrrec”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?