General

Abusos Urbanístics No denuncia una construcció il·legal del batle de Benissa

Pel seu interés reproduïm aquest article d’opinió aparegut al diari EL PAIS el 23 de febrer de 2007:

El col·lectiu Abusos Urbanístics No ha presentat un escrit a l’Ajuntament de Benissa que denuncia l’execució d’unes obres il·legals, promogudes pel batle del poble, Juan Bautista Roselló, del PP. L’entitat assegura que el regidor està construint una casa en una parcel·la rústica de la seua propietat, situada a la partida Quisi, la superfície de la qual és de 7.038 metres quadrats, 3.000 menys del que estableix per a aquesta classe de terreny la Llei del Sòl no Urbanitzable.

Els denunciants asseguren que el batle va començar les obres l’estiu de 2006 i que abans va procedir “a enderrocar per complet l’antiga edificació existent a la parcel·la i a edificar una nova casa sense que haja justificat el fet, i sense donar explicacions de cap tipus, continua les obres després d’haver sigut preguntat”, precisa l’escrit.

En la denúncia, l’associació exigeix la immediata suspensió de les obres i l’obertura d’un procediment per a la restauració de la legalitat urbanística i l’anul·lació de la llicència. Els grups de l’oposició van assenyalar ahir que fa un any van reclamar al batle l’expedient de l’obra, petició a la qual el regidor no ha atés fins ara.

Enllaç d’interés
Notícia original


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?