Festes

Toni Ivars Molines, triat president de les festes de la Puríssima Xiqueta

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 29 de juliol de 2009:

Les festes de la Purissíma Xiqueta del 2010 ja tenen president. El benisser, de 40 anys, Toni Ivars Molines que amb el seu caràcter de bon home es va situar al capdavant en l’acte d’elecció d’aquest càrrec.

Ivars és pare de família nombrosa, dues xiquetes i un xiquet, que per la seua curta edat no entenen la nova situació del seu progenitor però si comparteixen l’alegria que demostren les persones més propers, com és el cas de la seua esposa Macarena.

Moments de nerviosisme, els viscuts fa uns dies, i és que Toni va començar en aquesta comissió col·laborant poc a poc, ja que no tenia clar si seria fester o no. Ara, quan ha donat el pas de ser-ho, s’ha endut la sorpresa de ser el més votat per representar els nous festers.

Com qualsevol benisser viu les festes al màxim venerant a la seua patrona la Puríssima Xiqueta i participant de cadascun dels actes preparats, sent conscient que enguany li toca a ell i la seua gent organitzar el programa festiu. Un any en el qual Ivars espera col·labore tot el poble ja que corren uns temps difícils, per la qual cosa treballaran molt dur per oferir unes festes dignes de Benissa. Ara, el recentment nomenat president, acostumat a construir marges de pedra, ofici que va heretar de son pare, haurà de fer com en el seu treball: anar encaixant totes les peces tan bé com siga possible, per tindre el millor resultat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?