Festes

Regidors reivindicatius per un dia

El lliurament de la vara de comandament de l’alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló als “fadrins” d’aquest any va estar carregada d’humor i crítiques cap a l’actualitat que viu el municipi. El nou alcalde, encara que només per un dia, el fester Josep Tent, va presentar tota la corporació, la vestimenta de la qual representava a una banda de mafiosos.

Després de la cercavila en què van participar centenars de festers vestits amb disfresses originals cadascun dels regidors del nou ajuntament va començar a aportar les seues noves promeses per a un millor futur de Benissa. Així el regidor d’Hisenda, va prometre a tota la corporació un augment del salari només per ser polítics, el d’esports va garantir unes instal·lacions esportives en bon estat i al mateix temps va proposar incentivar el golf entre la població.

El regidor de Medi ambient va proposar entre les seues alternatives canviar el dia de la tradicional “plantà” de l’arbre per una nova “plantà” de formigó.

El Departament de Festes de l’Ajuntament va explicar que tots els dissabtes imparells de cada mes es realitzaria una botellada al centre social de la tercera edat i va advocar per ampliar el calendari de les festes en general per a millorar les noves generacions. Aquest acte va estar precedit pel tradicional cant a la Pusíssima Xiqueta que va tindre lloc a la casa de Joan Vives i va acollir centenars de festers de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?