Festes

Nova directiva per a les festes de Moros i Cristians de Benissa

La nova directiva de la Junta de Moros i Cristians de Benissa
La nova directiva de la Junta de Moros i Cristians

L’Assemblea General Ordinària de la Junta de Moros i Cristians de Benissa va acomiadar els membres de la comissió organitzadora encapçalada per Verónica Bertomeu i es van presentar a les persones que ocuparan el seu lloc durant els pròxims tres anys.

Dos filaes d’homes, la filà Taifes-Eslaus (bàndol moro) i la filà Llauradors (bàndol cristià) s’encarregaran d’organitzar les festes i d’estar al capdavant d’aquesta important associació festera. Els principals càrrecs van ser distribuïts de la següent forma:

Kiko Martínez Córdoba – Filà Taifes-Eslaus – President.
Rafael Palací Sanz – Filà Llauradors – Vicepresident.
Francisco Javier Ortolà Noguera- Filà Taifes-Eslaus – Secretari.
Pepe Fluxà Berenguer – Filà Llauradors – Tresorer.

Cal destacar que Kiko Martínez Córdoba, el nou president, ja va ostentar aquest càrrec des de l’any 2004 al 2006, per la qual cosa té sobrada experiència en aquest acompliment. La resta, el vicepresident, el secretari i el tresorer, són festers que ocupen per primera vegada aquests càrrecs tan destacats dins de la Junta Directiva.

Tots ells han mostrat una gran il·lusió i ganes de transmetre-la a tots els festers. La seua intenció és aconseguir que la gent entre en l’associació i organitzar unes festes magnífiques.

La regidora de Festes, Raquel Soliveres, els ha donat l’enhorabona i ha mostrat la seua satisfacció per la incorporació de noves cares, un punt positiu de cara a les festes per les noves idees que puguen aportar.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?