Festes

Espectacular entrada de Moros i Cristians

L'esquadra especial de la filà Llauradors
L’esquadra especial de la filà Llauradors

Els més optimistes van veure el recorregut de l’entrada mig ple. I és que la gran cercavila de Moros i Cristians va haver de tornar-se a enfrontar amb la final de l’Eurocopa. Una imatge que recordava la ja viscuda el 2008.

Si els components de les dues capitanies no tenien prou amb pensar en aquesta coincidència, hores abans van veure com plovia posant en perill, encara més, l’entrada.

Una espectacular cercavila que només van poder gaudir aquells que van acudir a la cita oblidant-se del futbol o seguint-lo a través de la ràdio. Autèntics privilegiats que sempre recordaran l’espectacular entrada que van oferir les filaes Llauradors i Zairenyes. En alguns balcons onejava la imatge del patró, Sant Pere Apòstol, juntament amb la bandera espanyola. Dos bàndols, el de la creu i la mitja lluna, que també es van diferenciar per desfilar la capitania cristiana mentre la selecció espanyola marcava els seus dos primers gols, i la capitania mora, per començar a desfilar quan es xiulava el final del partit.

La filà Llauradors sorprenia amb dos originals ballets que donaven pas a l’ambaixador Rafael Castelló i al capità, Jaume Cuello, acompanyat per les seues nétes bessones. La filà Zairenyes va apostar per cavalls domats. Una original capitania que va tindre com a protagonistes a l’ambaixadora Maria Ángeles Crespo i a l’emocionada capitana, Rosa Ivars. En la cercavila també es va poder veure a la filà Taifes Eslaus, que va estrenar vestit.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?