Festes

L’associació de moros i cristians presenta els seus càrrecs festers del 2006

Divendres passat va tindre lloc l’acte de presentació de càrrecs de les festes de moros i cristians 2006, emmarcat en les activitats programades per al “Mig Any”, que se celebra cada any durant aquestes dates. En aquesta ocasió els càrrecs de Banderers els ostentaran Lorenzo Reus, de la Filà Califes i Miquel Bertomeu Biosca, de la Filà Pirates. La capitania del bàndol moro la representarà la Filà Zairenyes. L’ambaixadora serà Esther Ivars Ribes i la capitana, Ana Rostoll Santacreu. Per altra banda, la capitania del bàndol critià la representarà la Filà Llauradors. L’ambaixador serà Benjamín Peñalver Almendro i el Capità, Vicent Martí Ortolà.

També es va fer lliurament dels premis a les millors disfresses de les últimes festes que van recaure en la Filà Zairenyes i la Filà Taifes Eslaus, i que van ser lliurats pel president de l’Associació de Moros i Cristians, Kiko Martínez Córdoba.

Les Regidores de Cultura i Festes, Maria Llopis i Raquel Soliveres es van encarregar d’obsequiar els guanyadors del concurs de fotografia i del cartell de festes, Miquel Ángel Noguera, José Martínez García i Jaime Lloret Tito.

Va tancar l’acte, al qual va assistir un nombrós públic, el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, que va felicitar i va animar els nous càrrecs a treballar per a les properes festes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?