Festes

Marcos Torres rep la medalla del 50é Aniversari de FESOFI

Marcos Torres amb la medalla del 50é aniversari de FESOFI
Marcos Torres amb la medalla

El president de l’Agrupació Filatèlica i Numismàtica de Benissa, Marcos Antonio Torres Planells, es va desplaçar a Madrid, per a assistir a l’acte del “50é ANIVERSARI FESOFI” (Federació Espanyola de Societats Filatèliques), que es va celebrar en els salons del museu de la Reial Casa de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre de Madrid, acte al qual van assistir dirigents de Correus i la Fàbrica Nacional, exdirectius i presidents de totes les federacions més importants, així com els col·leccionistes més guardonats.

Marcos Antonio va rebre la medalla del “50é Aniversari de FESOFI”, de mans de Fernando Aranaz, president de la Federació, destacant la promoció i divulgació del coneixement de la filatèlia, sobretot entre els més joves. En l’acte es va donar un repàs a les activitats de la Federació i a l’esforç realitzat per tantes persones que han treballat en elles.

També es van presentar dos llibres commemoratius, un d’ells dedicat a les marques i mata-segells, i en el qual també van participar en la seua confecció i visualització en l’apartat referent al País Valencià, des de principis dels anys 50 fins hui dia, els socis benissers Rossana Cardona i Marcos Antonio Torres. El segon llibre que es va presentar està dedicat a exposicions, esdeveniments i seminaris on també l’agrupació benissera i els seus membres formen part destacada d’ell, a causa de la seua participació en diferents esdeveniments. També té el seu lloc Juvenia 2003 i els monitors nacionals de filatèlia de Benissa.

Una vegada més l’Agrupació Filatèlica-Numismàtica de Benissa ha destacat fora del municipi rebent felicitacions de tots els assistents, que durant el vi d’honor que va seguir a l’acte i en animada xerrada, van recordar els inoblidables moments viscuts a Juvenia 2003 a Benissa. Segons paraules de Torres “va ser realment emocionant veure com deu anys després tots s’enrecorden de la nostra exposició i de totes les seues activitats, així com del nostre poble de Benissa”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?