Festes

Marcos Jiménez, de la Filà Batalladors i Gema Martí, de la Filà Beduines, capitans de 2009

El divendres per la nit va tindre lloc l’acte de presentació de càrrecs festers de les Festes de Moros i Cristians de Benissa 2009, que es va celebrar al saló d’actes del Centre Cultural, després de la inauguració de l’exposició de les fotos presentades al Concurs de Fotografia de Moros i Cristians i el cartell d’aquestes festes.

Durant la vetllada es van poder conèixer els noms de les persones que ostentaran els càrrecs més importants per a les pròximes festes. En primer lloc es van nomenar als banderers, en aquesta ocasió Mª del Mar Berenguer Pérez, de la filà Corsàries i Juan Carlos Baidal Santacreu, de la filà Taifes Eslaus. A continuació van pujar a l’escenari els ambaixadors, pel bàndol cristià, de la Filà Batalladors, Juan Ortiz Llobell, i pel bàndol moro, de la filà Beduines, Berna Cuesta Pastor. Però els veritables protagonistes van ser els futurs capitans, el cristià, Marcos Jiménez Tent, de la filà Batalladors i la capitana mora, Gema Martí Baidal, de les Beduines.

El president de l’Associació, José David Ivars, va ser l’encarregat de col·locar les insígnies als càrrecs festers i lliurar-los un obsequi commemoratiu. També es van lliurar els premis de les disfresses de fi de festa i dels guanyadors del Concurs de Cartells de Festes i de Fotografia organitzats per la Regidoria de Cultura. Per a finalitzar, el batle, Juan Bautista Roselló, va felicitar els representants de la pròximes festes, destacant la seua joventut i la il·lusió mostrada.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?