Festes

L’Associació de Moros i Cristians presenta els càrrecs festers del 2007

El divendres passat va tindre lloc l’acte de presentació de càrrecs de les festes de Moros i Cristians 2007, emmarcat en les activitats programades per al “Mig Any”, que se celebra cada any durant aquestes dates. En aquesta ocasió els càrrecs de banderers els ostentaran Irina Capó, de la Filà Sharquies i Ximo Nadal, de la Filà Templaris. La capitania del bàndol moro la representarà la Filà Califes. L’ambaixador serà Víctor Cabrera Pallarés i el capità, Miguel Ribera Torres. Per altra banda, la capitania del bàndol cristià la representarà la Filà Pirates. L’ambaixador serà Salvador Ronda Abad i el capità, Klaus Valentín Müller.

També es va fer lliurament dels premis a les millors disfresses de les últimes festes que van recaure en la Filà Califes, i que van ser lliurats pel president de l’Associació de Moros i Cristians, David Ivars Pellicer.

Les regidores de Cultura i Festes, Maria Llopis i Raquel Soliveres es van encarregar d’obsequiar els guanyadors del concurs de fotografia i del cartell de festes, Joan Baptista Gandia, Nydia Crespo i Jaime Lloret Tito.

Va tancar l’acte, a què va assistir un gran nombre de públic, el batle, Juan Bautista Roselló, que va felicitar i va animar als nous càrrecs a treballar per a les festes vinents.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?