Esports

El benisser Marcos Sala, guanyador del Torneig Internacional Iaido Aoki Cup

Marcos Sala amb el trofeu en mans juntament amb altres membres del Club de Karate Benissa i el regidor d'Esports paco Montagut
Marcos Sala

El benisser Marcos Sala Ivars va ser el guanyador del Primer Torneig Internacional Iaido Aoki Cup organitzat per Kendo Euskadi i la Federació de Judo, que va tindre lloc recentment.

El Iaido (art de desembeinar el sabre japonès) és una disciplina esportiva en què les competicions es realitzen valorant una sèrie de “formes” (Kata) que realitzen dos contrincants, recaient la responsabilitat de decidir qui és el vencedor en 3 jutges.

En aquest cas els mestres-jutges són els únics mestres nacionals d’Iaido residents a Espanya (tots ells 5é dan): Antonio Gutiérrez de Saragossa, Alfonso Arregi de Bilbao i Juan Tormo de València, assistits tots pel mestre francès Jean Claude Bousique (6é dan) i el mestre japonès que va acudir expressament per a l’ocasió: Nakayama Mineo sensei (7é dan Kyoshi).

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa va tindre l’oportunitat de reunir-se juntament amb el guanyador i alguns integrants del Club de Karate Benissa, al Palau Sant Pere.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?