Festes

La Puríssima Xiqueta ja té comissió per a 2011

Els components de comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2011
Els components de la nova comissió

Encara no han arribat les festes patronals de la Puríssima Xiqueta de Benissa i ja s’han reunit els nascuts en 1970, 1993 i 2003 per a formar la nova comissió festera pel 2011.

I és que cal posar-se a treballar des de ja mateix per a recaptar diners per a les festes de l’any que ve. En uns dies, en aquestes celebracions que estan molt a prop, hauran de muntar quiosquets i vendre la típica loteria de la Puríssima.

Ells prendran el relleu als festers del 2010 que ja estan ultimant tots els detalls per als seus dies de festa gran i que tindran com a plat fort al cantant Melendi i al grup Second.

La regidora de Festes, Raquel Soliveres, va tindre la primera presa de contacte amb aquestes tres quintes i en ella es va formar una junta provisional que s’encarregarà d’organitzar les primeres tasques.

Al mes de juliol s’escollirà el president, que eixirà dels nascuts en 1970, mentre que l’11 de setembre tindrà lloc l’elecció de les regines de festes. Com a dada curiosa, al 2011 les festes patronals no seran el quart diumenge d’abril, per ser el diumenge de Pasqua, s’endarrerian a l’u de maig i coincidiran amb les festes patronals de Teulada.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?