Festes

Joseline Eras, Núria Ivars i Diana Vengut, regines de les festes de la Puríssima Xiqueta 2024

Joseline Eras

Benissa ja té a les seues representants per a les festes de la Puríssima Xiqueta 2024. La sort ha volgut que Joseline Eras siga la regina de la quinta de 2005, Núria Ivars represente a la de 2006 i la xiqueta Diana Vengut siga la regina infantil.

La Comissió de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2024 portava mesos preparant el primer acte important de les festes patronals. Tot va eixir segons l’esperat. Més de 1.000 veïns de Benissa van gaudir de la nit del dissabte de l’elecció sobre un escenari que enguany estava ambientat en un dia de mascletà al Parc Dolors Piera.

Diana Vengut

La primera a ser triada va ser la regina infantil. La sort va voler que fora la xiqueta Diana Vengut Crespo, al costat del seu acompanyant Arnan Mendoza Ivars, la màxima representant infantil per a les pròximes festes. L’acompanyaran, com a primera dama, Leire Femenia Lleches i Izan Ruiz Baidal, i, com a segona dama, Julia Hedlund Bertomeu i Jairo Ortolà Avilés.

A continuació es van presentar les festeres nascudes el 2005. L’última bola a eixir va ser la de Joseline Eras Quinde, amb el seu acompanyant Ovi Farcas, que va ser triada així com regina de les festes. La sort va voler que dues germanes bessones foren les seues dames d’honor: Irene Cabrera Salinas, al costat d’Alberto Corcoles Carrasco, i Paula Cabrera Salinas, amb Joan Cabrera Serra.

Finalment, van anar pujant a l’escenari les nascudes el 2006. La sort va triar a Núria Ivars Fernández, amb el seu acompanyant Santi Vallés Serna, com a regina de les festes de la Puríssima Xiqueta. Mariana Vicente Buigues, amb el seu acompanyant Nil Ivars García, serà la primera dama d’honor, i Inés Ivars Ferrer, amb Juan Tent Vallés, serà la segona.

Nuria Ivars

L’acte es va tancar amb els discursos del regidor de Festes, Adrian Cabrera, i del batle de Benissa, Arturo Poquet. Per a Cabrera era el seu primer acte oficial com a regidor d’eixa àrea i va voler felicitar la Comissió de Festes per la gran faena que està realitzant. Segons va dir, «sou un gran equip i estic segur que sereu capaços d’oferir al poble de Benissa unes grans festes en honor a la nostra patrona».

Per part seua, Poquet va reconéixer que aquesta elecció era més especial «perquè tinc la sort de formar part d’aquesta magnífica Comissió de Festes». El batle va voler dedicar-li unes paraules a les noves representants: «Enguany tindreu el privilegi de representar als nostres joves i xiquets. Segur que serà un any inoblidable per a vosaltres».

Amb aquest acte arranca el compte arrere per a les pròximes festes en honor a la Puríssima Xiqueta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?