Festes

Benissa prepara la VI edició del betlem itinerant

El proper dia 19 de desembre s’escenificarà a Benissa la VI edició del betlem itinerant. A partir de les 18 hores i des del Centre Social Bèrnia, partirà aquest Belén que recorrerà els carrers principals de la localitat, Sant Josep, Sant Domènech, Santa Bàrbara, Plaça del Portal, Puríssima Xiqueta i Plaça Jaume I, on en arribar, en el portal, es cantaran nadales.

Organitzat per la regidoria de tercera edat, Participació Ciutadana i l’Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia, el betlem itinerant comptarà de nou aquest any amb la composició humana d’estampes nadalenques en punts destacats des del Carrer Puríssima fins la Plaça Jaume I.

S’espera una participació de més de 500 persones, ja que col·laboraran les següents associacions: Col·legi Manuel Bru, Col·legi Pare Melchor, Júniors Benissa, Penya El Carro, Associació de Moros i Cristians, Associació de Mestresses, Agrupació de Tambors i Cornetes, Penya Taurina “Genaro Tent”, Granja Escola de Benissa, Club Hípic, Protecció Civil i L’Esbard Dansaire.

Tampoc els animals faltaran a aquest esdeveniment, que comptarà amb la presència dels típics bous, ruques, cavalls i fins a un dromedari.

En finalitzar el betlem, tots els participants i el públic assistents seran convidats a una xocolatada.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?