Festes

Benissa celebrarà l’elecció de les regines tres anys després

Cartell de l'elecció de les regines
Cartell de l’elecció de les regines

Més de mil dies han passat ja a Benissa des de l’última vegada que vam tindre l’oportunitat de gaudir el mes de setembre d’una gala d’elecció de les regines de les Festes de la Puríssima Xiqueta, en aquella ocasió sota el sostre del Palau Sant Pere i amb unes condicions meteorològiques pèssimes. Tres anys en què la Regidoria de Festes, de la mà de la Comissió i del conjunt de la ciutadania de Benissa, han reagrupat les edats, de tal forma que en aquesta ocasió seran quatre les triades; dos infantils i dos adultes, d’un total de 45 aspirants nascudes els anys 2013, 2014, 2015 en el cas de les menudes i 2003 i 2004 quan ens referim a les de díhuit.

Serà, per tant, dissabte que ve dia 10 a la plaça Rei Jaume I a partir de les 22h quan coneixerem els noms de les xiques que representaran el poble de Benissa en les festes patronals de l’any que ve. Unes festes, les de la Puríssima Xiqueta 2023, en les quals l’actual Comissió, encapçalada pel president, David Ivars, es troba treballant des de fa uns mesos. La primera prova de foc la tindran aquest cap de setmana en una elecció especialment complexa pel gran nombre de participants en relació amb anteriors edicions. En paraules d’Ivars, “ha sigut un repte per a aquesta comissió organitzar i quadrar tots els temps amb l’objectiu de no allargar en excés l’acte”. Per part seua, el batle, Arturo Poquet, que aquesta mateixa setmana va participar en una reunió de treball, ha volgut reconéixer públicament la tasca de tota la Comissió de Festes en el primer acte oficial que organitzen. “Segur que ens ofereixen una posada en escena emotiva i atractiva per a tots els benissers i benisseres”, ha dit el batle.

Juansa Ivars, Lidia Bertomeu, María José Llopis i Vanessa Avilés al costat dels xiquets Aitor Romero i Gabriella Tent seran les persones encarregades de conduir l’acte.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?