Festes

Aquest cap de setmana arriben les festes de Pinos

Cartell de les festes de Pinos
Cartell de les festes de Pinos

Aquest cap de setmana se celebraran, a la partida de Pinos, les festes en honor a Santa Bàrbara. Aquestes començaran hui divendres 2 d’agost amb la neteja i decoració de l’ermita i, per la nit, tots els veïns i assistents podran gaudir d’un sopar de germanor a la plaça, amenitzat per l’actuació musical de Francisco Escoda.

El dissabte 3 d’agost, les festes començaran amb la tradicional “despertà”, a càrrec dels festers. A les 20.00h hi haurà una missa en honor a tots els morts, veïns de la partida. Per la nit, en el sopar de germanor en l’ermita, els festers oferiran vi, cervesa, fruits secs i meló i la revetla estarà amenitzada per l’orquestra Gran Via.

El diumenge, la “despertà” donarà inici a l’últim dia de festes, es recolliran els festers i, posteriorment, es farà l’entrada del “Pa Beneït”. En finalitzar, se celebrarà una missa en honor a la seua patrona, Santa Bàrbara, seguida d’una processó i cants dels gojos. Finalment, els assistents podran participar en les tradicionals carreres de galls i els festers repartiran refrescs per a tots.

Els que vulguen podran participar al concurs de brisca que començarà a les 17.00h a l’ermita i després podran gaudir de les danses populars. A continuació, se sortejarà un sopar per a dues persones. Ja per la nit, hi haurà ball a càrrec de La Leyenda i els presents podran sopar i gaudir dels focs artificials que conclouran les festes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?