Festes

Aquest cap de setmana són les festes de Pedramala

Ermita de Pedramala (foto de la web www.geocaching.com)
Ermita de Pedramala (foto de la web www.geocaching.com)

Aquest cap de setmana se celebraran les festes de la Partida de Pedramala, les quals començaran aquest divendres dia 20 amb un sopar de germanor a les 21.30h, amenitzada per una actuació musical a les 23.00h.

El dissabte 21 a les 9.00h es netejarà i decorarà l’era i tots els participants podran esmorzar a la plaça una vegada acaben la decoració.

Per la vesprada tindrà lloc el “XXV Campionat de Brisca” per parelles, les inscripcions de les quals es faran pel matí i també podran apuntar-se els participants del concurs de paelles que tindrà lloc el diumenge.

Per la nit, a les 23.00h, començarà un gran ball amb orquestra i a les 2.00h de la matinada la Comissió de Festes de Pedramala convidarà als presents a una gran xocolatada amb magdalenes.

Finalment, el diumenge 22 a les 8.00h tindrà lloc la tradicional despertà seguida d’una missa solemne i la processó en honor a Sant Vicent. En finalitzar la missa s’obsequiarà els assistents amb pa beneït i orxata. A les 13.00h començarà el concurs de paelles, en el qual la Comissió de festes repartirà l’arròs i l’oli.

A les 20.00h actuará la Rondalla Cultural de Benissa i en acabar començarà la revetlla musical. En el descans es lliuraran els premis del concurs de paelles i els assistents soparan coques, cervesa i salmorra. Després continuarà el ball fins la matinada.

Podeu consultar a Infobenissa el programa complet de les Festes d’Estiu 2012 de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?