Esports

Sport Plaza guanya la final de Copa com a tancament de la temporada a Benissa

El dissabte es va posar el tancament a la temporada de futbol sala a Benissa amb la disputa dels dos partits finals de la competició de Copa. El primer decidia el tercer i quart lloc entre Mobles Martínez i Euroconstrucciones. Va haver un temps per cada equip. En la primera part, Euroconstrucciones va prendre un clar avantatge de tres gols però va sofrir en la segona perquè el seu rival va retallar les diferències fins el 2-3 i, fins i tot, va tenir dues clares ocasions per a forçar l’empat i la pròrroga.

La final copera va enfrontar el Sport Plaza contra Cristalleria Benissa, botxins dels dos equips anteriors en les semifinals. Els primers minuts van ser igualats però es va avançar el Sport Plaza (1-0) abans del descans. Va ser llavors quan els vidriers van passar a dominar amb claredat l’encontre, acorralant la porteria rival. Van tenir les seues oportunitats però no va entrar cap pilota. Els homes de Marrancho es defensaven amb ordre i en un contraatac van aconseguir un segon gol que sentenciava pràcticament el partit al seu favor.

ELS PREMIS

L’Associació de Futbol Sala de Benissa va aprofitar la final copera per a lliurar els trofeus de la temporada 2003-04 a tots els equips que han participat tant a la lliga com a la copa. Quatre conjunts s’han repartit tots els trofeus en joc. Mobles Martínez-Martí Assegurances han estat els campions de lliga i en les seues files té al màxim golejador, Pascual Bañuls, i al porter menys golejat, Manyà. Atmosfera Sport Plaza ha realitzat una magnífica campanya perquè ha estat el guanyador de la Copa i sotscampió liguer. Euroconstrucciones Rústica s’ha quedat amb la tercera plaça tant en la lliga com en la copa, mentre que Cristalleria Benissa és l’equip més esportiu, segons en la copa i quarts en la lliga.

La resta de places de la lliga, de la cinquena a l’onzena, queda de la següent manera: Aluminis La Vall, Platges Teulada, FS Moraira, Hocedesa, Mollá Carrió, Dalmau i Construccions Jaime Cuello. El lliurament de trofeus va córrer a càrrec dels regidor d’Esports i Joventut, Paco Montagut i Miquel Cabrera, respectivament, i de Santi Estupinyà en representació de la directiva de l’Associació de Futbol Sala local.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?