Esports

Mobles Martinez guanya la lliga de Benissa en l’últim partit

La lliga de futbol sala de Benissa ha tingut un final molt emocionant, ja que la plaça de campió s’ha decidit en l’últim partit. S’enfrontaven els dos equips més regulars, Mobles Martínez i Atmosfera Sport Plaza, amb avantatge dels primers per tan sols un punt en la classificació general. En joc estava el títol de lliga i la tensió es va notar en tot l’encontre per la seua transcendència. Els jugadors de Miguel Cabrera “Romet” van prendre la iniciativa des de l’inici i seues van ser les primeres ocasions. Pascual, el pichichi de l’equip, va transformar un penal davant el porter Idel comés sobre aquest i en la segona part sentenciaria amb una nova diana.

Per la seua banda, els homes de Marrancho van intentar recuperar el terreny perdut però sense massa encert. Amb el 2-0 en contra van buscar la porteria defensada per Manyà però no van superar el millor joc col·lectiu del seu rival. Al final, triomf per a un Mobles Martínez els jugadors del qual veuen recompensada la seua bona trajectòria dels últims anys en la lliga local. Acaben la lliga amb quinze victòries, tres empats i una derrota, 90 gols a favor i 20 en contra. El grup està integrat per: Manyà, Carlos, Pascual, Boby, Mancheño, Romo, Julián, Cherrek, Martínez, David, Juan Tro, Lucas i Ximo Cantó. Atmosfera Sport Plaza queda sotscampió amb catorze triomfs, dos empats i tres derrotes. La tercera plaça és per a Euroconstrucción Rústica i la quarta per a Cristalleria Benissa.

La competició es reprendrà ara amb la disputa dels partits corresponents a la Copa. La primera ronda es jugarà el dissabte 8 de maig amb els següents aparellaments:

Aluminis La Vall-Atmosfera Sport Plaza; Platges Teulada-Euroconstrucción Rústica; i Construccions Cuello-Hocedesa. Els quarts de final es reserven per al 15 de maig i s’afegiran a la compteció el FS Moraira, Mollá Carrió i Cristalleria Benissa que s’enfrontaran als guanyadors de la primera eliminatòria. Completa el quadre de quarts el partit entre Dalmau i Mobles Martínez. Les semifinals es jugaran el 18 de maig i el partit per al tercer i quart lloc i la gran final el 22 de maig, respectivament.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?