Esports

Marc Jovani i Paloma Cernetic, campions autonòmics en Hobie Cat 16

Marc Jovani i Paloma Cernetic reben el premi com a campions autonòmics de Hobie Cat 16
Marc Jovani i Paloma Cernetic reben el premi com a campions autonòmics de Hobie Cat 16

Aquest cap de setmana passat va tindre lloc el quinzé aniversari del Trofeu Club Nàutic Les Bassetes amb la categoria de Campionat Autonòmic de Hobie Cat 16 de la Comunitat Valenciana i prova autonòmica d’intersèries de la classe catamarà.

Amb gran afluència de la flota de Hobie Cat 16 i Intersèries procedents de tota la costa mediterrània des de Catalunya fins a Múrcia, van ser quasi una vintena de catamarans tripulats per regatistes de reconeguda trajectòria.

El dissabte 16 d’abril, l’absència de vent va produir un retard a l’hora de començar les proves, encara que la mar acompanyava, es van estar realitzant mesures fins que es va poder donar les condicions òptimes per a hissar la bandera Delta, segons s’anaven disputant proves augmentava el vent, per la qual cosa es van poder realitzar 3 proves.

Participants al Club Nàutic Les Bassetes
Participants al Club Nàutic Les Bassetes

El diumenge feia presagiar retard en les proves, després de realitzar diverses mesures oportunes en el camp de regates en diverses ocasions, el jutge de regata va cancel·lar les proves del dia, havent-se disputat només 3 proves de les 5 previstes en la competició i per tant donant per finalitzat el Campionat Autonòmic d’Hobie cat 16 i prova autonòmica d’intersèries.

La classificació general quedava de la següent forma:

CAMPIONS CAMPIONAT AUTONÒMIC CLASSE HOBIE 16

1r Classificat MARC JOVANI I PALOMA CERNETIC – CN CULLERA
2n Classificat JUAN ANTONIO LLABRES I ANA TOMAS – CR POBLA MARINA
3r Classificat JACOBO MIQUEL I PAUL STIEBLER – CN DENIA

CAMPIONS PROVA AUTONÒMICA CLASSE INTERSÈRIES

1r Classificat ALFREDO BERNAD RIPOLL – CN EL BALIS
2n Classificat J.FELIP MARTI I FRANCISCO GARCIA – CV VENTORRET XERACO
3r Classificat JUAN C.ALBELDA I CARLOS ALMELA – CN LES BASSETES

Després de dinar, i abans del lliurament de trofeus, el gerent del club nàutic, Francisco Cabrera Sellés, va dedicar unes paraules molt emotives en reconeixement al mort Augusto Brunet González, el qual va contribuïr enormement a fomentar la vela i recolzar els inicis d’aquesta regata de catamarà.

Marc Jovani i Paloma Cernetic en un moment de la prova
Marc Jovani i Paloma Cernetic en un moment de la prova

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va lliurar una mètopa d’honor a la família, la qual va ser arreplegada pel president d’aquest Club Nàutic. També es van lliurar 2 mètopes als regatistes Juan Antonio Llabres en classe Hobie 16 i Juan Carlos Albelda en classe Intersèries, que han disputat les edicions que ha tingut aquest trofeu fins ara.

Els trofeus de la classe Intersèries van ser lliurats de mans del president, Pedro Martínez Ortolá, i els campions autonòmics de HOBIE CAT 16 van rebre els trofeus de mans del batle.

Com a nota final, la flota de catamarà va lliurar al president un quadre fet a mà com a agraïment a aquest club nàutic per la seua hospitalitat i els 15 anys de bones regates.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?