Esports

El cap de setmana passat va tindre lloc el XIVé Trofeu Club Nàutic Les Bassetes

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el XIVé Trofeu Club Nàutic Les Bassetes en aigües de Calp i Benissa, prova autonòmica important per a la classe catamarà, amb gran afluència de catamarans procedents de tot el País Valencià i d’altres punts. En aquesta catorzena edició han participat un total de 14 catamarans tripulats per quasi una trentena de participants.

XIVé Trofeu Club Nàutic Les Bassetes
XIVé Trofeu Club Nàutic Les Bassetes

El dissabte 18 d’abril, l’absència de vent va produir un retard en l’hora de començament de les proves. Tot i que la mar acompanyava, es van estar agafant mesures fins que a les 14.55 les ràfegues de vent 5-6 van permetre hissar la bandera DELTA , ràfegues que distaven molt dels 20 nusos de l’edició anterior.

Com a conseqüència de les escasses ràfegues de vent es va haver de modificar el recorregut. Els participants van anar arribant a la línia d’eixida i es va fer l’eixida conjunta de les 14 embarcacions participants, les qual van realitzar 2 proves finalitzant sense cap contratemps.

El diumenge 19 d’abril després d’agafar les mesures oportunes en el camp de regates, amb un vent de 9 nusos i ràfegues de fins a 12, tots els participants es van posar en marxa i a les 10.30 es va donar el toc de botzina que avisava que en 30 minuts començarien les proves decisives. Les proves disputades el diumenge, juntament amb les anteriors, van fer un total de 4 mànigues respecte a les 5 programades en anunci.

La Classificació General quedava de la següent manera:

CLASSE HOBIE 16

1r classificat: MARC JOVANI I ROCIO PIRIS (CN CULLERA)
2n classificat: JUAN ANTONIO LLABRES I ANA TOMAS (CV POBLA MARINA)
3r classificat: SERAFIN SANZ I PALOMA CERNETIC (CN CULLERA)
?
?CLASSE Intersèries
?
1r classificat JUAN C. ALBELDA I ALFREDO QUILES (CN Les Bassetes)
2n classificat J.FELIP MARTI I FRANCISCO GARCIA (CV VENTORRET XERACO)
3r classificat JJOSE MARIO RIPOLL I FRANCISCO ARCIS (CLUB CULLERA GARBI)
?
?Posterior al dinar de regatistes, es van lliurar els trofeus als 3 primers classificats de la classe HOBIE 16 de mans del batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, i a continuació el regidor de Turisme de Benissa, Francesc Xavier Estupiñá, va liurar als guanyadors de la classe Intersèries i es va donar per finalitzada la Catorzena edició de Trofeu Club Nàutic Les Bassetes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?