Esports

El pròxim cap de setmana tindrà lloc el 15é Aniversari del Trofeu Club Nàutic Les Bassetes

Regata a Benissa
Regata a Benissa

El Club Nàutic Les Bassetes celebrarà el cap de setmana que ve, 16 i 17 d’abril, la quinzena edició del trofeu que porta el seu nom, enguany amb la Categoria de Campionat Autonòmic Hobie Cat 16, reservat a la classe Catamarà i puntuable en el rànquing estatal.

El trofeu comptarà amb participants vinguts de punts de la costa mediterrània, que es desplaçaran per a disputar en aigües de Benissa i Calp la quinzena edició d’aquest trofeu. Depenent del tipus de catamarà es dividiran en 2 grups, classe Hobie Cat 16 i classe Intersèries.

El dissabte 16 d’abril després del pertinent registre de participants es procedirà a la reunió de patrons i lliurament d’instruccions de regata. Posteriorment es prendran mesures en el camp de regates i començaran les proves del dia a les 12.00h. S’espera una alta participació de regatistes de reconeguda experiència i campions a nivell estatal i autonòmic.

El diumenge 17 d’abril s’oferirà un desdejuni als participants i posteriorment començaran les proves del dia a les 11.00.

El Trofeu conclourà amb el lliurament de trofeus en acabar el dia. Més detalls sobre l’anunci i el full d’inscripció a www.cnlesbasetes.com


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?