Esports

L’equip femení de l’EM Bàsquet de Benissa guanya la final del Trofeu Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana 2019

L'equip femení de l'Escola Municipal de Bàsquet de Benissa
L’equip femení de l’Escola Municipal de Bàsquet de Benissa

Aquest mes de juny, l’equip infantil femení de l’escola municipal de bàsquet ha participat en la final del Trofeu Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana 2019 a Ondara. Concretament el dissabte 15 a les 17h va tindre lloc la final del torneig entre les jugadores de l’EM Bàsquet Benissa i el Club de Bàsquet de Dénia.

El partit va estar molt igualat durant la primera part, però l’equip de Benissa mantenia un xicotet avantatge en el marcador. Així i tot, les jugadores de l’equip de Dénia van remuntar i superar a les benisseres en el marcador pocs minuts abans d’acabar el partit, però una recuperació de balons mitjançant una forta defensa i un extraordinari encert en un triple a l’últim minut per la jugadora Laura Ausina, va fer que la final es decidira cap a les jugadores benisseres. A més a més, Laura va ser nomenada la millor jugadora del partit en finalitzar el torneig.

El partit, molt emocionant, va estar molt ben dirigit per l’entrenador Rafa Termis i ajudat per David Smits. Tanmateix, ha resultat ser una gran cloenda a una temporada molt bona per a l’equip femení, que va aconseguir, un mes abans, als Minijocs de la Marina Alta, la medalla de plata.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?