Esports

Diana Copete guanya el trofeu a la millor jugadora en el II Torneig de Futbol Aficionat femení – Vila de Benissa 2019

Les jugadores de l'equip de Benissa
Les jugadores de l’equip de Benissa

El mes de juny es va iniciar amb el II Torneig de Futbol Aficionat Femení – Vila de Benissa. La competició, celebrada el dia 1 de juny, va començar a les 9h del matí al Camp de Futbol Municipal de la Costa mitjançant 4 partits entre els equips CF AT CIUDAD DE BENIDORM, CF MIRAMAR, UD ALZIRA i UD BENISSA.

En primer lloc van dur endavant la fase de grups i posteriorment van continuar amb les dos semifinals. El torneig va estar molt renyit fins que va arribar el torn de disputar el tercer i quart lloc entre la UD Benissa i la UD Alzira, on les benisseres guanyaren per 3 gols a 0 deixant-les en tercera posició i a la UD Alzira en quarta.

Seguidament, es va disputar la final entre CF Miramar i AT Ciudad de Benidorm, un partit molt igualat on quedaren empatats a 1 gol i van haver de concloure el partit a “penals”. CF Miramar va quedar victoriós del partit i del II Torneig Futbol Aficionat Femení – Vila de Benissa.

Tanmateix, tota persona que s’acostara al camp va poder comprovar el gran ambient que hi havia. Així mateix, en el descans entre ambdues fases, l’organització va obsequiar un dinar als 4 equips participants i a totes les persones voluntàries, i a més se’ls van regalar samarretes del torneig.

En finalitzar, es van lliurar els trofeus, entre ells, el de millor jugadora, que va recaure en la integrant de la UD Benissa, Diana Copete.

Des de l’Ajuntament de Benissa volen assenyalar que les integrants de l’equip de Benissa ho van passar molt bé i el torneig va resultar una magnifica cloenda a una temporada molt completa, de l’equip entrenat per Ivan Robles, i gestionat per la Regidoria d’Esports. Equip que també va debutar en Primera Regional Aficionat Femení de la FFCV.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?