Esports

La UE Benissa guanya la final del Torneig de Futbol 7 Benjamí i Aleví Vila de Benissa

LLiurament de trofeus del V Torneig de Futbol 7 Benjamí i Aleví Vila de Benissa 2011
LLiurament de trofeus

El Torneig de Futbol 7 Benjamí i Aleví Vila de Benissa es va iniciar a les 9 del matí mitjançant un sistema de lliga de 2 grups en ambdues categories. El grup A, compost per València CF, UE Benissa i el Calp CF. El grup B, compost per Llevant, UE Benissa, Kelme C.F. i EMF Denia. Es van jugar partits entre els 3 equips, classificant-se 2 equips per al tercer i quart lloc i els 2 finalistes. Durant el migdia del torneig l’organització va oferir un dinar als 12 equips i al grup de Voluntaris de l’Escola Municipal de Futbol de Benissa.

Va ser cridaner que el València CF no es classificara per a les semifinals. A causa dels diferents compromisos del club valencianista, els xiquets que van acudir no eren els integrants dels equips més competitius del club, i molts d’ells eren de primer any. Situació semblant en el grup B respecte a les expectatives generades pel Llevant UE que van estar per sota d’allò desitjat, encara que aquests sí que van classificar l’equip aleví per a les semifinals.

En finalitzar els partits es van repartir samarretes per als equips participants, així com medalles per a tots els xiquets. Respecte als trofeus, van ser lliurats tant per Arturo Poquet Ribes, regidor d’Esports, com per Juan Bautista Roselló, batle de l’Ajuntament de Benissa.

Les graderies van presentar bon ambient amb important presència de pares de jugadors. L’organització va tornar a ser precisa, desenvolupant-se el torneig amb èxit i normalitat.

RESULTATS:
CATEGORIA BENJAMí

Campió: UE BENISSA (va guanyar la final per 2 – 1)
Segundo classificat: CALP CF
Tercer classificat: KELME CF (va guanyar la final de consolació per 6 – 0)
Quart classificat: EMF DÉNIA.

CATEGORIA ALEVÍ

Campió: UE BENISSA (va guanyar la final per 9 – 1).
Segundo classificat: EMF DÉNIA.
Tercer classificat: CALP CF (va guanyar la final de consolació per 5 – 1).
Quart classificat: LLEVANT UE


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?