Esports

L’equip bar La Raspa guanya el Torneig d’Estiu de futbol sala comarcal Vila de Benissa

Des del passat 16 de juny amb una inscripció de 9 equips s’ha disputat a les instal·lacions del Palau Sant Pere de Benissa la tretzena edició del TORNEIG D’ESTIU DE FUTBOL SALA COMARCAL VILA DE BENISSA. Després de disputar una fase classificatòria amb 2 grups es va passar a la fase eliminatòria en què van quedar 4 equips per a la jornada final que es va disputar anit.

El partit per decidir el tercer i quart lloc va ser una competició de gran rivalitat entre jugadors que es coneixen bé i que van brindar un partit igualat. El resultat va ser Mollà Pintors, (3) i Atmosfera Sport Plaza, (4).

El partit de la final va ser molt emocionant, en què el Futbol Sala Benissa (4), integrat en la seua majoria per jugadors juvenils, va aconseguir remuntar el partit encara que al final es va veure superat de nou pels jugadors de Bar La raspa (6). La graderia va presentar un magnífic ambient i tots ells van gaudir d’una emocionant final.

El trofeu de màxim golejador del torneig se’l va endur José Francisco Bertomeu. El lliurament dels trofeus va ser a càrrec del regidor d’Esports, Paco Montagut i de Vicente Martí, patrocinador del torneig.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa va lliurar una samarreta commemorativa als participants i ha realitzat gestions perquè tots els inscrits disposen d’una assegurança d’accidents esportius. Cal assenyalar que s’ha lliurat una pilota oficial per equip i vals en material esportiu per valor de 1500 euros per als 4 primers classificats, gentilesa d’Atmosfera Sport Plaza. Coincidint amb la finalització del Torneig Sènior s’ha iniciat un de categoria infantil amb 6 equips inscrits.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?