Esports

El FS Benissa guanya el Torneig d’Estiu Futbol Sala Comarcal Vila de Benissa

Des del passat 17 de juny amb una inscripció de 9 equips, s’ha disputat a les instal·lacions del Palau Sant Pere de Benissa el dotzè TORNEIG D’ESTIU DE FUTBOL SALA COMARCAL VILA DE BENISSA. Després de disputar una fase classificatòria amb 2 grups es va passar a la fase eliminatòria en què van quedar 4 equips per a la jornada final del 17 de juliol. El partit per al tercer i quart lloc el van disputar els equips Ediporse i Atmosfera Sport Plaza, resultant guanyador el segon per 5 punts contra 4. Va ser un partit de gran rivalitat, entre jugadors que es coneixen bé i que es va decidir als penals.

El FS Benissa guanya la final

La final del torneig la van disputar els equips FS Benissa i Los Duques, guanyant els primers per 7 a 4 punts. L’equip campió va dominar el partit en tot moment encara que l’equip finalista va millorar el joc en la segona part. El trofeu de màxim golejador del torneig s’ho va endur Arturo Poquet, i el d’equip menys golejat va ser per a Atmosfera Sport Plaza.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa va lliurar una samarreta commemorativa a tots els participants i ha realitzat gestions perquè tots els inscrits disposen d’un segur d’accidents esportius. Cal assenyalar que s’ha lliurat un baló oficial per equip i vals en material esportiu per valor de 2.100 euros per als 4 primers classificats, gentilesa d’Atmosfera Sport Plaza.

Coincidint amb la finalització del torneig sènior s’ha iniciat un de categoria aleví amb 5 equips inscrits.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?