Esports

Bon ambient en el Torneig de Futbol 7 Aleví i Benjamí Vila de Benissa

El dissabte passat, dia 14 de juny, i al llarg de 12 hores es va disputar la II edició del Torneig de Futbol 7 de categoria aleví i benjamí Vila de Benissa, organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, mitjançant l’Escola municipal de Futbol.

Utilitzant els dos camps de joc de futbol 7 de gespa artificial del camp municipal de La Costa, es van disputar múltiples partits, de les dues categories i dels equips participants en aquesta edició que van ser els següents: Altea CF, Alfàs del Pi CF, Unió Esportiva Benissa, Escola de Futbol de Gandia, Pego CF i Torrevella.

A l’inici de la jornada l’organització va lliurar una samarreta tant als equips participants com als col·laboradors de la competició, gentilesa de Sport Plaza. Igualment al migdia es va organitzar un menjar gratuït per a tots els equips inscrits i es van lliurar obsequis i una medalla a tots els xiquets participants. La classificació va quedar de la següent manera: en la Categoria benjamí, 3r l’UE Benissa, 2n el Torrevella, i campiona l’Escola de Futbol de Gandia. En la categoria aleví, 3r el Gandia, 2n el Torrevella i campió l’UE Benissa, en un emocionant partit en què va haver pròrroga, aconseguint el gol de la victòria els benissers mancant 1 minut per a concloure el partit. El regidor d’Esports, Paco Montagut, va ser l’encarregat de lliurar els trofeus als guanyadors.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?