Esports

Futbol: El Benissa busca el seu primer triomf davant el Torrevella

El Benissa no ha iniciat amb bon peu la promoció d’ascens a tercera divisió. Va perdre a casa diumenge passat davant l’At. Saguntino, en un partit en què se li van escapar els punts en el temps de descompte després d’un error del porter. L’equip de Migeta afronta demà diumenge la segona jornada i ho fa davant el Torrevella, equip que sí que va guanyar el primer envit de la promoció.

El Torrevella és un equip conegut per Migeta, ja que tant els locals com els benissers militaven al Grup IV de Preferent. Els dos equips es tenen molt de respecte, perquè al llarg de la lliga regular s’han enfrontat. En el segon partit de la lliga, el Benissa es va imposar al Torrevella per 2-1, però en la segona volta, el Torrevella li va retornar la moneda i va vèncer 2-0. Ara és diferent, en joc està l’ascens i encara que la promoció no ha fet més que començar, és important sumar en cada jornada si al final es vol aconseguir el premi de jugar la propera temporada en categoria estatal.

El Torrevella va acabar la lliga com a segon classificat, per davant del Benissa, amb 70 punts. En sa casa en el campionat regular es va mostrar com un equip molt ferm, ja que va guanyar catorze partits, en va empatar un i en va perdre dos. Va marcar trenta-quatre gols i tan sols en va encaixar set.

L’encontre es disputarà demà diumenge en el camp municipal Vicente García de Torrevella a partir de les 18 hores.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?