Esports

Futbol: El Benissa debuta a casa davant l’At. Saguntino

El Benissa no tindrà temps per al descans, ni tampoc temps per a reposar-se de les celebracions. La promoció d’ascens a tercera divisió comença aquest cap de setmana i l’equip de Migeta debuta a casa davant l’At. Saguntino. Els benissers volen començar bé una promoció que és el premi a una gran temporada que pot ser redona si aconsegueixen l’ascens a tercera divisió.

La promoció a tercera divisió la juguen els tres primers classificats dels quatre grups de regional preferent. El Benissa ha quedat enquadrat en el Grup C. S’enfrontarà en la ligueta d’ascens a l’Utiel, campió del Grup II, al Torrevella, subcampió del Grup IV i a l’At. Saguntino, tercer classificat del grup I. Els benissers començaran i acabaran la promoció a casa, pel que si tenen opcions en l’últim partit de lliga, poden aconseguir l’ascens davant els seus afeccionats i celebrar-ho amb ells amb magnificència.

El primer rival és l’At. Saguntino. Un conjunt que ha finalitzat el campionat del Grup I de preferent en tercera posició amb 73 punts. El conjunt valencià en la lliga regular ha disputat trenta-quatre partits, dels quals n’ha guanyat vint-i-dos, n’ha empatat set i n’ha perdut cinc. Ha marcat en total setanta-cinc gols i ha encaixat vint-i-sis. Com a visitant ha recollit bons resultats. Dels desset partits que ha disputat fora del seu camp, ha assolit nou victòries, cinc empats i tres derrotes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?