Esports

Futbol: El Benissa en té prou amb un empat per jugar la promoció a tercera

L’última jornada de la lliga en preferent es juga aquest cap de setmana i es presenta molt emocionant. Al Benissa li basta l’empat davant l’Espanyol per a jugar la promoció d’ascens a Tercera Divisió i marcar una fita en la seua història, ja que mai l’ha disputat.

ESPANYOL-BENISSA

El Benissa després de la seua brillant victòria la passada jornada davant El Campello i la derrota del Crevillent davant el Torrevella, afronta l’última jornada depenent d’ell mateix per a jugar la promoció d’ascens a Tercera Divisió. Els jugadors de Migeta tenen prou amb un empat per a assegurar-se-la ja que tenen tres punts més que el Crevillent. Fins i tot amb la derrota també podrien jugar-la sempre que el conjunt crevillentí no guanye l’Altea.

Els benissers saben molt bé el que es juguen i que en aquest partit poden marcar una fita en la història del club. Un conjunt que fa dues temporades va regressar a aquesta categoria de mans del seu actual entrenador i que ha complert amb escreix l’objectiu marcat a l’inici de la lliga, la permanència. Per això afronten aquest encontre amb la intenció de guanyar i finalitzar el campionat en gran.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?