Esports

El Torneig Vila de Benissa de futbol femení porta al Camp de La Costa la intensitat de la competició d’alt nivell

La UD Benissa
La UD Benissa

El Ciutat de Benidorm es proclama campió d’un triangular que va enfrontar a aquest club amb l’Elx CF i la UD Benissa en el torneig homenatge a David Gómez Sifre, celebrat en el Camp de Futbol La Costa el cap de setmana passat.

El triangular, que va començar a les 9.30, del passat diumenge, va permetre gaudir d’un espectacle de bon nivell en el qual les jugadores locals van poder enfrontar-se a dos dels equips valencians més en forma.

En finalitzar els partits es van lliurar els trofeus als 3 equips, acte en el qual va estar present el regidor d’Esports, Xavi Tro, així com Elena Vidal, en representació de la Junta Directiva de la UD Benissa. Igualment es va fer entrega d’una placa que van preparar les integrants de l’equip a la família i amistats de David Gómez Sifre, persona molt volguda al club.

Hi va haver samarretes commemoratives de l’esdeveniment esportiu i la festa del futbol femení va acabar amb un dinar per a totes i tots els participants del torneig. Al final un magnífic colofó a una temporada molt exitosa per a l’equip femení, amb ascens inclòs a Primera regional.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?