Esports

Sort dispar per als equips benissers en les finals del Trofeu Federació de bàsquet

L'Equip de Bàsquet de Benissa
L’Equip de Bàsquet de Benissa

Els equips aleví masculí i infantil de l’Escola Municipal de Bàsquet de Benissa van participar el cap de setmana passat en les finals del Trofeu Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana 2018, que van tindre lloc a la població d’Ondara.

Pel matí van jugar els alevins de categoria masculina. L’equip no va poder obtindre la victòria davant un imparable CB Joventut Xàbia, perdent el partit per 47-62. En tot moment els de Xàbia van dominar el marcador i encara que els de Benissa van ser a punt de la remuntada, aquesta no va arribar a produir-se pel gran encert dels de Xàbia, merescuts guanyadors.

Per la vesprada van jugar els infantils de categoria masculina Preferent, que sí que van poder aconseguir el triomf: EM Bàsquet Benissa 64 – CB Ondara 58 va ser el marcador. Partit molt igualat en la primera part, però que es va decidir a favor dels de Benissa, especialment al tercer quart, en el qual es va aconseguir un avantatge de 19 punts.

Per altra part, el dissabte 16 i el diumenge 17 dos integrants de l’Escola Municipal de Bàsquet de Benissa de categoria aleví van formar part de l’equip de l’Acadèmia Víctor Claver, en concret Héctor Benavent i Vicent Tent, disputant el XVI Torneig nacional de bàsquet aleví del Genovés.

Aquests dos joves, van tindre l’ocasió d’entrenar i jugar amb un equip ple de jugadors de la selecció valenciana, de la qual Héctor també va formar part aquesta temporada. Van jugar contra el C.B. Cornellà, al qual no van poder guanyar, però sí que ho van aconseguir contra el Joventut de Badalona. En definitiva, una magnífica experiència per a dos joves que van competir amb alguns dels millors jugadors del 2006 d’àmbit estatal.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?