Esports

Futbol preferent: Monòver 0, Benissa 1

MONÒVER: Matí, Santi, Yusete, Fonta, Yoni (Kiko), Boria, Enrique, Roberto (Luna), José Tomás, Pau i Sebas (Perico).

BENISSA: Pepe, Felipe, Juanma, Curro, Ausías (Mancheño), Blanco, Tocates, David, Roberto (Pascual), Arturo (Loren) i Marcos.

ÀRBITRE: Jordán Jorqués. Regular actuació. Va amonestar amb targeta groga el local Fonta, en dues ocasions, pel que va ser expulsat; i a Blanco, pels visitants.

GOL:

0-1. Minut 47. Marcos.

Aquesta vegada la sort va estar de cara per al Benissa i els homes de Migeta van treure tres importants punts en la seua visita al Monòver. El partit va ser prou igualat, sobretot en la primera part. Després del descans, Marcos va aconseguir posar per davant els benissencs a pocs minuts de reprendre’s el joc. Un gol que va valdre el seu pes en or perquè el marcador no sofriria cap alteració més. Els locals van buscar l’empat però no van superar el ferri entramat defensiu ideat pels visitants per a deixar la seua porteria a zero. De fet, el porter Pepe tot just va intervenir en l’encontre perquè els davanters del Monòver no van llençar a porta. El tècnic benissenc va intentar amarrar la victòria amb els canvis, més aviat de caire defensiu, i al final ho va assolir.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?