Esports

Futbol preferent: Altea 1, Benissa 0

ALTEA: Sanromán, Miramar, Nano, Pascual, Jaime, Menotti (Bagaza), Miguel Angel, Saler (Ribes), David, Paquito i Galdón (Such).

BENISSA: Pepe, Felipe, Juanma, Curro, Benjamí, Ausias (Pascual), Rafa, Marcos, Roberto, Arturo (Blanco) i David.

ÀRBITRE: Sánchez Cánovas. Regular actuació. Va amonestar amb targeta groga a Pascual, Menotti, David i Galdón, pels locals; i als visitants Curro, Rafa i Benjamí, aquest últim per dues vegada, pel que va ser expulsat.

GOL:

1-0. Minut 52. David.

Nova derrota per la mínima del Benissa contra un dels equips de l’alt de la taula. La primera part va ser per a oblidar, ja que cap dels dos conjunts va aportar res de bó al joc. La segona part, no obstant això, va ser clarament per als locals i un ex del Benissa, el davanter centre David, va aconseguir el gol que fet i fet serviria per a decantar els tres punts en joc per als de casa. Migeta va apostar per Pascual i Blanco, dos joves amb vocació ofensiva, per a buscar l’empat. Però els benissencs jugaven amb inferioritat numèrica després de l’expulsió de Benjamí i no van aconseguir materialitzar cap de les oportunitats creades en la porteria rival.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?