Esports

Excel·lent estrena del Torneig “La Marina d’Ifach” en el club de Golf Ifach de Benissa

El Club de Golf Ifach
El Club de Golf Ifach

La unió fa la força. I en aquest cas, genera un benefici social i esportiu a tres municipis veïns com Benissa, Teulada i Calp. És l’exemple de la primera edició del Torneig de golf ‘La Marina d’Ifach’, celebrat el cap de setmana passat i que va oferir una estrena excel·lent per la bona acollida dels participants i també el magnífic nivell desplegat en el green.

Plantejat com una competició mixta i en modalitat Stableford, els 40 jugadors i jugadores van disputar el Torneig amb els següents resultats finals: La classificació masculina va apuntar com a guanyadors en segona categoria a George Larkin en segon lloc i David Wood, en primer. En primera categoria va ser Steven King el segon classificat, mentre que el primer lloc va ser per a Herrero Mallen. El guanyador Scratch masculí de la competició va ser Milan Dikken gràcies a un espectacular resultat de 38 punts. Quant a la classificació femenina, el primer lloc va ser para Sandra Wood, seguida per Helen Harding. La gran guanyadora Scratch femenina de la competició va ser Rita Linder. El Drive més llarg del carrer 3 per a cavallers el va aconseguir Adam Smit i per a les dames Michelle Peset Bijleveld.

Des del Club de Golf Ifach van destacar que “aquest nou torneig ha complit la comesa prevista, és a dir, jugar al golf, mostrar el camp d’Ifach a jugadors i visitants, així com mostrar tot quant les tres poblacions patrocinadores ofereixen als seus visitants”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?