Esports

Es presenta el I Torneig de Golf “La Marina d’Ifach”

Cartell del Torneig de Golf
Cartell del Torneig de Golf

Divendres passat, 18 d’agost, va tindre lloc la presentació del I Torneig de Golf “La Marina d’Ifach” a les instal·lacions del Club de Golf Ifach, amb la presència del gerent del club, Juan Moragues, i els regidors d’esports dels Ajuntaments de Benissa Xavi Tro, de Teulada Mario Font i de Calp Domingo Sánchez.

El torneig es disputarà el 10 de setembre en el Club de Golf Ifach, amb la modalitat Stableford, amb dos categories per a homes i dones. El període d’inscripció finalitza el 6 se setembre i la inscripció pot realitzar-se per mail a info@golfifach.com o bé al telèfon 96 649 71 14.

S’han establert preus econòmics per a fomentar la participació, 26 € els visitants i 15 € els socis. En funció del nombre d’inscripcions s’establiran un o dos torns d’eixides. Cada participant amb green fee li serà lliurat un pack de benvinguda (amb material promocional de golf), i hi haurà premis amb lliurament de material i trofeu als guanyadors de cadascuna de les categories. Hi haurà igualment premi per a la bola més propera a bandera i el drive més llarg així com per al guanyador Scrach. En finalitzar la prova es lliuraran els premis amb sorteig de material i  d’altres camps. S’oferirà igualment un còctel als assistents.

Des del Club de Golf Ifach s’ha apostat per a obrir aquest esport a la ciutadania en general i fruït d’això són les diferents accions realitzades, batejos de golf gratuïts, cloenda del multiesport de Benissa, així com els convenis subscrits amb els ajuntaments veïns perquè puguen oferir el golf a les seues escoles esportives municipals.

El torneig està patrocinat pels ajuntaments de Benissa, Teulada i Calp sent l’organitzador el Club de golf Ifach.

 

 

 

 

 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?