Esports

Es presenta a Benissa el XIV Ral·li La Vila Joiosa “Trofeu Mediterrani-Costa Blanca”

Aquest matí s’ha presentat a Benissa els detalls del 14 Ral·li La Vila Joiosa “Trofeu Mediterrani-Costa Blanca”, en una roda de premsa a la qual han assistit el regidor d’esports de l’Ajuntament de Benissa, Paco Montagut i el president de l’AIA. (Associació Interclubs d’Automobilisme de la Província d’Alacant).

Aquesta competició, que es desenvoluparà els pròxim dies 26 i 27 de març, és la primera prova puntuable del Campionat d’Espanya i tindrà Benissa, com cada any, com a una de les ciutats protagonistes.

El Ral·li comptarà amb trams clàssics com El Rebolcat, Coll de Rates, Tudons o un Relleu-Alcoi, de 40,8 quilòmetres, que tanca la prova i que serà decisiu. No obstant això, la novetat en el traçat és el tram El Castell de Guadalest-Callosa, que va ser habitual dels ral·lies dels anys 80 i que es recupera per a la present edició.

Pel que fa al tram que afecta a Benissa (23,43 km), aquest any per primera vegada s’invertirà el traçat, començant a Xaló, passant per Bèrnia i acabant a Benissa.

L’ajuntament de Benissa col·labora en l’organització d’aquest Ral·li mitjançant la Regidoria d’Esports i Turisme, aportant 2.500 euros.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?