Successos

Un suposat narcotraficant marroquí mor ofegat a la costa de Benissa

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari EL PAIS el 10 de març de 2003:

Un suposat narcotraficant marroquí va morir ofegat ahir de matinada a la costa de Benissa (La Marina Alta) en llançar-se a l’aigua des d’una embarcació que transportava un comís de 2.010 quilograms d’haixix, segons va informar la Comandància de la Guàrdia Civil d’Alacant. Els agents de l’Institut Armat, a més de confiscar la droga, van aconseguir arrestar uns altres huit presumptes narcotraficants que, igualment, es van tirar a la mar quan van observar la presència policial. La víctima, la identitat de la qual es desconeix, era el patró de l’embarcació.

Els fets es van desenvolupar a la zona de la costa de Benissa coneguda com El Llosar del Baladrar. En aquest punt els agents van sorprendre un grup de persones a bord d’una llanxa pròxima a la costa que desembarcava coses en la platja. En veure’s descoberts, els suposats narcotraficants van fugir tirant-se a l’aigua. “Els agents, en observar les dificultats dels fugits per a tornar a terra, també es van llançar a l’aigua per a ajudar-los”, indica una nota oficial de la comandància. El cos de la víctima va ser trobat a la mar, al costat de la barca que transportava el comís.

Pels voltants del lloc de l’operació, també es trobava una furgoneta, ocupada per altres dos supostos còmplices de la banda desarticulada, que va arremetre contra una patrulla de la Guàrdia Civil. Els ocupants van fugir a peu.

El decomís de Benissa s’inclou en l’operació Fiscal II, desenvolupada en diversos punts de litoral d’Alacant i que en l’última setmana ha permés la intervenció de cinc comisos d’haixix (en total més de 12 tones de droga) i l’arrest de 28 narcotraficants.

Enllaç
Notícia original


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?