Esports

El Lucentum Alacant guanya el Torneig Nacional de Bàsquet Júnior

Els resultats dels partits han sigut els següents:

Dissabte 15 de setembre (A les 17.30, 1a Semifinal)

LUCENTUM ALACANT: 63 – POLARIS W. MÚRCIA

(A les 19.30, 2a Semifinal)

PAMESA VALÈNCIA: 88 – CLUB B. SARAGOSSA: 66

Diumenge 16 de setembre (A les 10.30, 3r i 4t lloc)

CLUB B. SARAGOSSA: 66 – POLARIS W. MÚRCIA: 86

(A les 12.30, Final del torneig)

PAMESA VALÈNCIA: 64 – LUCENTUM ALACANT: 66

L’Etosa Alacant va resultar guanyador del torneig júnior de Benissa ja que va demostrar ser un equip molt lluitador i no es va desmoralitzar quan anava 20 punts per baix dels valencians. Qualsevol va poder guanyar el partit, i al final el matalaf de 5 punts a un minut del final els va bastar per a tornar a guanyar el torneig, en una final molt intensa i emocionant. El Pamesa té bons jugadors però haurà de treballar més l’equip per a véncer en la lliga valenciana. El Polaris World Múrcia té bons jugadors sobrant-los altura en els seus pivots per a poder mesurar-se amb garanties als equips del País Valencià, però hauran de conjuntar més l’equip. El Club Bàsquet Saragossa va acudir al torneig amb un bon equip però eren els seus primers partits oficials i falta ajustar molt l’equip.

Les grades van presentar bon ambient amb important presència de pares de jugadors. I l’organització va celebrar una altra vegada un torneig de basquet aleví 3×3, que va ser un èxit majúscul per la quantitat d’inscrits, superior a 100, com d’animadors. Els trofeus als quatre equips els van lliurar En Francisco Montagut, regidor d’esports i N’Oscar Bordes president del Club Bàsquet Benissa.

Per a finalitzar l’organització va obsequiar tots els participants amb una menjar per a completar un cap de setmana amb basquetbol del bo.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?